Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Aloe Vera en Afvallen

Aloë Vera als hulpmiddel bij het afvallen

Om gewicht te verliezen kan er worden gedacht aan een streng dieet, veel sporten, weinig eten en ga zo maar door. Veel diëten zijn ongezond en het komt dan ook vaak voor dat mensen ervoor kiezen zichzelf uit te hongeren in plaats van af te vallen op een gezonde manier. En dat terwijl die gezonde manieren ook echt bestaan. Het verliezen van gewicht kan namelijk ook dankzij Aloë Vera juice , oftewel sap. Daarbij komt dat deze sap niet alleen goed is om af te vallen, maar ook gewoon erg gezond is.

Aloë Vera en afvallen

Voor mensen die geen fan zijn van de smaak van Aloë Vera is het geen enkel probleem, want als je wilt afvallen met Aloë Vera sap, hoef je echt geen bekers vol te drinken. Het beste is een eetlepel te drinken en dit ongeveer twee tot drie keer per dag te doen. Zo doe je toch een behoorlijke tijd met een fles van een liter. De sap bevat ontzettend veel vitaminen en mineralen en kunnen dus ook worden gezien als voedingssupplement. Er gezond bij eten is dan natuurlijk ook van groot belang. De reden dat je er door kunt afvallen, is omdat de stofwisselingssnelheid van het lichaam stabiliseert. Hierdoor wordt het gehalte aan lipiden verlaagd en op deze manier zal vet worden verbrand. Let bij aankoop wel op de verpakking. De Aloë Vera moet wel puur zijn en er moet dus niet van alles aan toegevoegd zijn. Soms worden er suikers aan toegevoegd om het lekkerder te maken, maar hierdoor wordt het meteen weer een stuk ongezonder en krijg je alsnog de suikers binnen die je niet binnen zou moeten krijgen. Gewichtsverlies zal dan ook minder snel gaan. Bij winkels met veel natuurlijke producten kun je vaak de Aloë Vera juice wel vinden. Vergeet overigens ook niet om advies te vragen aan de huisarts bij twijfel. Dit kan zijn wanneer je gevoelige darmen hebt, maar ook wanneer je zwanger bent. De Aloë Vera kan er overigens ook voor zorgen dat de spijsvertering weer goed wordt en speelt dus een grote rol bij de darmen.

Aloë Vera in allerlei soorten

Aloë Vera is een plant met vele verschillende werkingen. Het is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor ons lichaam. Het kan goed werken bij onder andere acne, een zeer droge huid, het verlichten van klachten bij ziekten, het haar sneller laten groeien, tegen een slechte adem en ontstoken tandvlees en nog veel meer. Je zou het bijna een wondermiddel kunnen noemen. Waar het ook nog eens voor helpt, is het verliezen van gewicht.

Aloë Vera bij lichaamsproblemen

Heb je last van maagzuur, maagpijn, buikpijn, een urineweginfectie, prostaatproblemen of aambeien? Ook dan kan Aloë Vera goed helpen. Het kan de klachten verlichten, maar let wel op dat het het probleem niet oplost. Ga dus wel naar een dokter wanneer er sprake is van dit soort problemen. Aloë Vera kan ervoor zorgen dat je minder pijn/last hebt, maar zal niet zorgen voor genezing.

Ga direct naar de Aloë Vera juices!>>>>

Voor medisch advies of gebruik bij zwangerschap, raadpleeg altijd eerst uw huisarts