Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Aloe Vera Plaza

Over Aloeverplaza.nl

Aloeveraplaza.nl biedt alles op het gebied van Aloe Vera verzorgingsproducten. Aloe Vera blijkt al jaren een krachtig natuurproduct te zijn die het lichaamseigen DNA herkent als een behulpzame stof. Hierdoor is Aloe Vera uitermate geschikt voor verzorgingsproducten om uw lichaam op een optimale manier te verzorgen. Ontdek en geniet van de parel van de natuur: Aloe Vera!

Wij geloven in de verzorging van het lichaam op natuurlijke wijze. Wat is er belangrijker dan je lichaam de verzorging te geven dat het verdiend? Steeds meer mensen zijn op zoek naar natuurlijke producten die ons lichaam verzorgen zoals het bedoeld is. De natuur om ons heen heeft genoeg te bieden en we kunnen hier dan ook veel uit halen. aloe vera gel is een van deze mooie dingen.

Wat is Aloe Vera?

Aloe Vera is niets meer en niets minder dan een tropische plant. Aloe Vera groeit het beste in een droog en warm klimaat. De plant komt dan ook voor in delen van Azië, Amerika en Afrika. De plant heeft de uitstraling van een vetplant, een soort cactus, maar behoort tot de familie van de lelie. Er zijn heel veel verschillende soorten van Aloe Vera. Hoewel de plant er gedurende een langere periode van het jaar niet zo mooi uitziet, is de plant wel prachtig als zij in bloei staat in het voorjaar. De Aloe Vera plant staat bekend op de gel die aan de binnenkant van de bladeren zit. Deze gel zit vol met ca. 200 werkzame stoffen, zoals vitaminen, mineralen en aminozuren.

Aloe Vera wordt dan ook al eeuwen lang gebruikt in vele culturen. Aloe Vera gel is in het bijzonder bekend om haar geneeskrachtige werking. In de tijd van de Grieken en de Romeinen werden de sappen van de Aloe Vera plant al gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het bestrijden van ziektes. In de tijd van de oude Egyptenaren werd Aloe Vera bijvoorbeeld gebruikt voor de verzorging van de huid. Cleopatra gebruikte Aloe Vera en had volgens overlevering haar schoonheid daar onder andere aan te danken. De plant Aloe Vera heeft verschillende bijnamen. De bekendste bijnaam is 'EHBO-plant'.

Uiteraard wilde ook de Westerse beschaving profiteren van de weldaden van deze plant, maar de plant overleefd het Noord-Europese klimaat niet. Tegenwoordig is de weg open voor import en export en is het vele malen makkelijker deze goederen ook in Nederland te verkopen. De pure Aloe Vera gel wordt uit de (sub) tropische gebieden geïmporteerd en verwerkt in huidverzorgende producten en aloe vera drank voor inwendig gebruik.

Wat biedt Aloeveraplaza.nl

Aloeveraplaza.nl biedt alles aan op het gebied van (aloe vera)verzorging, zelfs voor uw dieren! Wij hebben een compleet assortiment aan verzorgingsartikelen en beoordelen deze producten regelmatig. Het is belangrijk dat er een groot percentage Aloe Vera in het product aanwezig is om zo tot zijn volle potentie te komen.

Op deze site gelden adviezen of geschreven tekst niet als medisch advies. Voor klachten dient u contact op te nemen met uw huisarts. Er kunnen geen rechten ontleent worden aan de geschreven teksten op Aloeveraplaza.nl.