Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Tandpasta

Aloe Vera tandpasta

Aloe vera tandpasta voor dagelijks gebruik voor extra frisheid voor de rest van de dag. Een goede mondverzorging houdt u tanden, kiezen en tandvlees in optimale gezondheid. Aloe vera tandpasta geeft de juiste verzorging voor de mond. Door een aantal keer per dag uw mond grondig te reinigen met aloe vera tandpasta houdt u uw tanden,kiezen en tandvlees schoon. De aloe vera tandpasta beschikt over een hoog gehalte aloe vera. De aloe vera gel ,binnen in de plant, staat al jaren bekend om zijn helende werking en zijn bijzondere werking op het immuunsysteem.Zo is uit ervaring gebleken van onze klanten, dat wanneer deze last hebben van aften in de mond, deze minder lang aanwezig zijn of bijna niet meer komen.

De meeste aloe vera tandpasta is vrij van fluoride. Voor mensen die hier gevoelig voor zijn is dit een ideale uitkomst. De tanden, kiezen en tandvlees worden nog steeds optimaal verzorgt door de Aloe vera tandpasta. Aloe vera tandpasta kan ook een positief effect hebben op aften binnen in de mond. De aloe vera is ondersteunend aan het natuurlijke herstel van de huid.

Gebruik van Aloe Vera tandpasta

Gebruik de aloe vera tandpasta minimaal 2 keer per dag. Gebruik hierbij voldoende tandpasta. Meestal is een puntje op de tandenborstel voldoende. Oefen tijdens het poetsen niet te veel druk op de tanden en het tandvlees. Neem voldoende de tijd om de mond te poetsen, zodat u zeker weet dat de gehele mond is gereinigd. U kunt een keuze maken uit de volgende merken aloe vera tandpasta: