Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Mondverzorging

Aloe Vera mondverzorging

Aloe vera mondverzoring kan een goede aanvulling zijn op u dagelijkse verzorging. Vaak is tandenpoetsen alleen niet goed genoeg. Het komt regelmatig voor dat bepaalde plekken in de mond niet goed gepoetst worden/kunnen worden. Ook hier is het van belang deze goed te verzorging en zo bacteriën geen kans te geven. Binnen het assortiment van Aloe vera mondverzorging bieden wij verschillende producten aan om de mond optimaal te verzorgen. Ze is het mogelijk om na het poetsen gebruik te maken van Aloe vera mondwater, wat een zeer fris en schoon gevoel geeft na het poetsen. Ook voor de restjes na het eten tussen de tanden bieden wij flosdraad aan.

Aloe vera staat al jaren bekend om zijn eigenschappen. Dit wordt dan ook steeds meer ondersteund en bekender in grote delen van Europa. Aloe vera is al jaren bekend in de warme gebieden, omdat de planten hier voornamelijk groeien. Door de enorme vraag naar Aloe vera producten, groeit het aanbod ook enorm. Het is dan ook belangrijk om kritisch te kijken naar de producten. Wij als Aloeveraplaza.nl bieden een groot assortiment producten aan van producten waarvan wij weten dat deze werken en ook goede ervaring mee hebben.

Gebruik van Aloe Vera mondverzorging

Bij gebruik van het Aloe vera flosdraad is het aan te raden regelmatig een nieuw stukje draad te pakken. Hierdoor blijven er niet continu etensresten in het draad hangen. Het is belangrijk een stukje draad te pakken dat u goed kunt vast houden. U kunt nu een paar keer heen en weer gaan tussen de tanden, zodat alles wordt verwijderd.

Aloe vera mondwater wordt vaak gebruikt na het poetsen. Het is belangrijk om u mond eerst goed schoon te maken aloe vera tandpasta, zodat u zeker weet dat u niks overslaat. Hierna neemt u bepaalde hoeveelheid aloe vera mondwater in de mond en spoelt u hiermee goed de mond. Daarna de aloe vera mondwater weer uitspugen.