Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Urtekram

Aloe Vera producten van Urtekram

Urtekram is een welbekend merk onder mensen die houden van een optimale gezondheid in natuurlijke stijl. Het merk Urtekram onderscheidt zich door een hoog gehalte natuurlijke, biologische stoffen in hun producten te verwerken, zoals Aloe Vera. Het bedrijf is gevestigd en ontstaan vanuit Scandinavië, waar het de grootste groothandel is in organische producten. Urtekram heeft een sterke en betrouwbare reputatie opgebouwd in de jaren en wordt regelmatig op verschillende gezondheidsblogs genoemd.

Wat voor Aloe Vera producten biedt Urtekram

Het bedrijf richt zich voornamelijk op de uiterlijke verzorging van de mens, door middel van natuurlijke producten. Aloeveraplaza.nl heeft alleen de lijn Aloe Vera in het assortiment opgenomen. U kunt hierbij denken aan natuurlijke shampoo, aloe vera creme, maar ook andere producten, zoals u hierboven kunt zien: handzeep, deodorant of een heerlijke handcrème.

Het bedrijf Urtekram uit Scandinavië

Urterkam International is Scandinavië's grootste biologische groothandel. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Denemarken, in het schilderachtige Mariager. Urtekram verkoopt o.a. gecertificeerde biologische verzorgingsproducten in meer dan 36 landen over de hele wereld. Lisbeth Damsgaard en Ronnie McGrail zijn de oprichters van dit prachtige bedrijf en zijn het gestart in 1972. Het was een andere tijd als het gaat om 'bewuste' producten dan we nu kennen, maar door hun pioniersgeest is het hen uiteindelijk gelukt het merk Urtekram op de markt te zetten wereldwijd. Van een kleine 'groene' kruidenierswinkel in het hartje van Kopenhagen is het bedrijf verder ontwikkelt en heeft in de '90 jaren een droomvlucht gemaakt. In deze jaren kwam het merk in heel Denemarken in alle supermarkten en reformwinkels terecht. Vervolgens is het merk overgewaaid naar andere landen, waar onder ook Nederland. Urtekram zegt niet alleen biologisch en duurzaam te zijn, maar leven het ook uit. Zo hebben ze hun magazijn dichter bij de snelweg gebouwd, zodat de milieu-impact hiermee optimaal verkleind is en hebben ze zelf een biologische kantine in het bedrijf waar ze duurzaamheid als norm hanteren.

Waar komt de naar Urtekram vandaan?

Een Urtekræmmer, zoals het in het Deens heet, werd een local genoemd die de plaatselijke kruiden, specerijen gebruikte in zijn kruidenierszaak. In tegenstelling tot de overzeese kruidenieren, gerbuikte de Urtekræmmer de natuur in zijn directe omgeving. Vanuit de kruidenierszaak van Lisbeth Damsgaard en Ronnie McGrail is de naam Urtekram bedacht, wat afstamt van Urtekræmmer, omdat ze de visie van de Urtekræmmer deelden. Daarnaast betekent het Deense woord Kram 'warme knuffel'. Urtekram heeft de visie dat het producten wil maken die de consument een warm gevoel zullen geven.