Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Lanzaloe

Over Lanzaloe

LANZALOE is gevestigd in Lanzarote, Canarische eilanden, en is een bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van producten gemaakt met Aloë Vera, wiens doel het is om kennis en traditie te combineren met de nieuwste technologische ontwikkelingen om haar klanten alle voordelen van Aloë Vera te bieden . Om ervoor te zorgen dat onze producten met Aloë vera van kwaliteit zijn, controleren we het productieproces vanaf het allereerste begin, de teelt van Aloë.

Aloë vera Barbadensis 100% biologisch, Lanzaloe over hun producten

Wij zijn er trouw van overtuigd dat de basis van een goed product de grondstof is voor een goed product. Daarom hebben we een Aloë vera Barbadensis-plantage waar we onze eigen Aloë op ecologische manier telen, waaruit we het basisingrediënt van al onze producten, Juice, extraheren.

Door onze eigen producten te cultiveren en te ontwikkelen, garanderen we dat het eindresultaat een hoogwaardige cosmetica zal zijn die de eigenschappen die Aloë Vera, een effectief hulpmiddel voor ontelbare omstandigheden, onderhoudt en verbetert, zal behouden. Onze plantages in Lanzarote zijn uitgeroepen tot centrum van toeristisch en cultureel belang . Elk jaar verwelkomen we 90.000 bezoekers die net als jij meer willen weten over Aloë.

Ecologische certificering

Volgens deze manier van denken hebben we ervoor gezorgd dat de processen van onze Aloë-teelt worden goedgekeurd door het Canarische Instituut voor Agrifood Quality (ICCA) , dat bevestigt dat het basiselement van onze productie, het pure sap van Aloë vera, behouden blijft. Alle originele eigenschappen van de plant.

We testen onze Aloë vera-producten nooit bij dieren

LANZALOE Aloë vera-producten verzamelen alle eigenschappen van Aloë (rustgevend, regeneratief, genezend, zuiverend ...). We maken ze allemaal met Pure Aloë Vera Juice , effectiever dan poeder of gelyofiliseerd Aloë. En het belangrijkste is dat geen van onze Aloë vera-producten op dieren zijn getest.