Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Jacob Hooy

De producten van Jacob Hooy

Jacob Hooy is al vanaf de 17e eeuw een meester in kruiden en specerijen. Vanuit een kleine kraam is het merk uitgegroeid tot een welbekend merk bij veel liefhebbers. Het is al jaren verkrijgbaar bij diverse natuurwinkels en nu dus ook op internet. Aloeveraplaza.nl staat volledig achter de producten van Jakob Hooy, vanwege de hoogwaardigheid van de samenstelling van de producten.

Waarvoor worden de producten van Aloe Care gebruikt

Jakob Hooy biedt een ruime assortiment aan producten, waarvan Aloeveraplaza.nl de producten aanbiedt op basis van Aloe Vera of met een hoog gehalte Aloe Vera in het product verwerkt. Zo verkopen wij de Euchinacea Hand- en Bodycreme met Aloe Vera, maar ook de de Jacob Hooy gel met 95% Aloe Vera en nog een aantal andere producten die u hieronder kunt vinden.

Bekijk gerust het gehele assortiment van Jacob Hooy. Wanneer u vragen heeft over de producten of andere vragen kunt u contact opnemen met info@aloeveraplaza.nl. U zult zo snel mogelijk een reactie van ons ontvangen.

Alle informatie is gebaseerd op ervaringen van klanten en dienen dan ook niet als medisch advies. Voor medisch advies raadpleeg altijd eerst uw huisarts.