Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Curaloe

De producten van Curaloe

Vanaf 1999 is Curaloe aloe vera een van de top leveranciers op het gebied van aloe vera gel. Verschillende merken kochten deze gel in bij Curaloe aloe vera voor de productie van hun producten. Al jaren krijgen zij de vraag van toeristen, die op het prachtige eiland Curaçao waren, of zij ook hun eigen producten maakte. Na een aantal jaar is Curaloe gestart met het produceren en leveren van hun eigen producten. Sinds kort is Curaloe aloe vera ook verkrijgbaar in Nederland.

Curaloe heeft een eigen plantage met daar de producten van de aloe vera plant . Deze planten krijgen de tijd om te groeien en worden op het juiste moment met de hand geteeld. Door dat ze op hetzelfde terrein hun eigen productie hebben blijft de meeste stoffen bewaard. De planten worden binnen 2 uur na het oogsten verwerkt. Hierbij gebruikt Curaloe alleen goedgekeurde machines waarbij zo min mogelijk stoffer verloren gaan. Curaloe gelooft in het sociale aspect, zo wordt continu naar de werkomstandigheden gekeken. Hierdoor blijven de medewerkers van Curaloe gemotiveerd. Curaloe zorgt ervoor dat hun medewerkers beloond worden voor het werk wat zij doen.

De voordelen van Curaloe aloe vera

De producten van Curaloe worden biologisch samen gesteld, hierdoor beschikken alle producten over de hoogste kwaliteit aloe vera gel. Curaloe biedt een compleet assortiment aan van aloe vera producten. Zo is er voor het hele lichaam een creme of gel beschikbaar die uw huid in topconditie houdt. Ook beschikken zij over de pure drinking gel. Curaloe geeft je de mogelijkheid om je zowel inwendig als uitwendig te verzorgen met kwalitatief hoge producten.

  • - Biologisch geteeld
  • - Hoge kwaliteit aloe vera gel
  • - Sociaal verantwoordelijk

Een bezoek aan de plantage van een van onze klanten

Tijdens de vakantie van Monique, kwamen ze terecht op de Curaloe plantage op Curaçao. Omdat Monique erg blij is met de producten van Curaloe en onder de indruk was van de plantage, hebben we haar gevraagd om dit met ons te delen. Hieronder vind je haar verslag.

Aloevera plantage Curaloe

Monique: ‘Wij waren voor tien dagen op vakantie naar het zonnige eiland Curaçao. Daar hebben we een auto gehuurd en reden langs de Aloevera plantage van Curaloe. Aangezien ik een Aloevera fan ben zijn we een kijkje gaan nemen op de plantage.

Helaas werd er op het moment dat wij er waren geen productie gedraaid. Wel konden we op het terrein naar de officiële winkel. Hier worden alle producten van Curaloe verkocht. Het mooie was dat je alle producten gratis kon testen en we een heel goede uitleg bij de producten kregen.

Aloevera voor je huid

Een medewerker van Curaloe deelde haar eigen verhaal: ze had huidkanker gehad en door de producten van Curaloe en het hoge gehalte Aloevera erg mooi genezen dat er bijna geen littekens meer zichtbaar waren in haar gezicht. Mijn schoonzus werd gelijk enthousiast, omdat ze zelf ook een heel slechte huid heeft en veel plekjes weggehaald zijn. Ze heeft gelijk de lotion van Curaloe gekocht.

Zelf heb ik de lotion ook gekocht voor mijn man, die al jaren Psoriasis heeft en daardoor een droge huid en jeuk. We gaan het dus proberen of dit voor hem ook zal werken. Ik heb er in ieder geval vertrouwen in, want ik gebruik Aloevera zelf al voor jaren voor mijn droge huid met droge pukkeltjes. Toen ik begon met smeren waren ze binnen twee weken weg. Nu heb ik een mooie gave huid zonder pukkeltje, dankzij Aloe Vera.

Curaloe lotion

Daarnaast heb ik de Curaloe lotion gekocht voor de zonnenuitslag op mijn schouders. Ik heb het gelijk ingesmeerd en het branderige gevoel en de jeuk ging weg. Het gaf meteen verlichting.

Verder was er In de Curaloe shop een film te zien over hoe de productie verloopt. Erg interessant om te zien. Je kon merken dat het een net bedrijf is, want ook de Aloevera planten stonden er erg netjes bij.

Na jaren lang goeie ervaring met Aloevera te hebben, wist ik al dat ik erg blij met dit product was, alleen ben ik nog enthousiaster geworden, sinds ik op de plantage zelf geweest ben en heb gezien hoe goed de planten verzorgd worden en de productie gedraaid wordt.

Zelf ben ik ook begonnen met de Anti-rimpel crème. Een fantastisch product en alle andere potten gaan de prullenbak in. Sinds ik het ben gaan smeren zijn mijn donkere wallen zo goed als verdwenen. De anti-rimpel crème van Curaloe blijft dus zeker in mijn assortiment.

Het mooie is dat we het nu ook in Nederland kunnen kopen en binnen 24-uur geleverd kunnen krijgen in deze webshop. Mocht je de kans hebben om eens langs de plantage van Curaloe te gaan, dan is dat zeker de moeite waard. De volgende keer als we er zijn, gaan we zeker nog een keer een kijkje nemen.

Met vriendelijke groet, Monique Parrin