Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Aloe Dent

Aloe Dent tandpasta

Aloe Dent is jaren bekend om zijn tandpasta met aloe vera. Door de unieke combinatie van zijn natuurlijke ingrediënten en aloe vera is dit een perfecte combinatie. De Aloe Dent tandpasta bevat geen fluor. Door de aloe vera geeft deze een unieke verzorging voor het tandvlees. Ze beschikken ook over een natuurlijke pepermunt smaak wat een extra fris gevoel geeft tijdens en na het poetsen.

De aloe vera gel geeft net dat stukje extra verzorging wat het lichaam verdiend. Het is belangrijk om het lichaam goed te onderhouden. De gehele dag krijgen wij voedingsstoffen binnen wat ons lichaam, maar ook ons gebit aantast. Het is dan ook zeer belangrijk deze goed te verzorgen. Door regelmatig te poetsen met Aloe Dent helpt dit gaatjes, tandplaque, tandsteen en tandvleesproblemen voorkomen. De aloe vera in de aloe dent geeft een extra verzorging voor het tandvlees. De Aloe dent tandpasta zijn in gel vorm zonder polijstende stoffen zoals kalk.

Producten van Aloe Dent

Aloe dent biedt een compleet assortiment aan van mondverzorgende producten. Zo bieden zij aloe vera tandpasta, aloe vera mondwater, aloe vera flosdraad, maar ook aloe vera lippenbalsem. Voor de kinderen is er ook een speciale tandpasta ontwikkeld welke u hierboven kunt vinden.

Het is een heerlijk gevoel dat je bij 1 vertrouwd merk kunt blijven. Doordat Aloe dent een compleet assortiment biedt aan aloe vera mondverzorgende producten kunt u de mond verzorgen met hun producten. Daarnaast heeft Aloe Dent het waardevolle eigenschap van natuurlijke extracten waaronder aloe vera. Poets uw tanden minimaal 2 keer per dag met voldoende tandpasta. Let hierbij ook op uw tandenborstel en het is verstandig deze regelmatig te vervangen.

  • Natuurlijke extracten
  • Aloe vera gel
  • Bevat geen fluoride

Alle informatie is gebaseerd op ervaringen van klanten en dienen dan ook niet als medisch advies. Voor medisch advies raadpleeg altijd eerst uw huisarts.