Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Aloe Care

De producten van Aloe Care

Cruydhof is de leverancier van de producten van aloe care . Aloe Care is een nederlands merk/bedrijf en produceert al jaren aloe vera producten. Het is bedrijf waar ze de waarde hoog houden van hun producten/kwaliteit. Aloe care is dan ook al een jarenlang begrip in Nederland. Het is al jaren verkrijgbaar bij diverse natuurwinkels en nu dus ook op internet. Aloeveraplaza.nl staat volledig achter de producten van aloe care. Aloe care wordt gemaakt van de puurste aloe vera gel en is daardoor een hoogwaardig product.

Vanaf 1 oktober 2013 is cruydhof gecertificeerd om biologische producten te produceren. Er komen op steeds meer producten logo’s te staan dat deze biologisch geteeld zijn. Aloe care vitadrink is gekeurd door het IASC (International Aloë Science Council). De IASC houdt de productie van aloe vera in de gaten. Zo worden de bladeren die gebruikt worden in de producten aloe care met de hand geselecteerd. Deze bladeren worden direct gekoeld naar 5 graden om zoveel mogelijk verlies te voorkomen. Alle producten aloe care zijn dierproefvrij.

Waarvoor worden de producten van Aloe Care gebruikt

Aloe care biedt een compleet assortiment van producten. Zo verkopen zij allerlei verschillende aloe vera cremes, juices, shampoos, dag- en nachtcreme en nog vele andere producten. Deze producten worden al jaren lang veel verkocht door het hele land door zijn uitmuntende kwaliteit. Aloe care biedt een compleet assortiment aan producten die ondersteunen in uw gezondheid. Zowel als inwendig als uitwendig zijn er producten te vinden.

Bekijk gerust het gehele assortiment van aloe care. Wanneer u vragen heeft over de producten of andere vragen kunt u contact opnemen met info@aloeveraplaza.nl. U zult zo snel mogelijk een reactie van ons ontvangen.

Alle informatie is gebaseerd op ervaringen van klanten en dienen dan ook niet als medisch advies. Voor medisch advies raadpleeg altijd eerst uw huisarts.