Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

ALO

De producten van ALO drink

ALO drink is ontwikkeld op puur bronwater met echt sap en vruchtvlees van aloe vera. De verfrissende drankjes van ALO drink bevat minder calorieën en is natuurlijk samengesteld. Aloe vera heeft een reinigende werking op het lichaam, het ondersteunt de spijsvertering en is effectief bij het behandelen van ontstekingen en darmziekten. Kortom: een geweldig middel om je lichaam optimaal te laten functioneren. Door een speciaal filterproces worden de beste componenten gebruikt voor ALO drink. Hierdoor onderscheidt ALO drink zich van de rest van de markt.

ALO drink is al jaren wereldwijd verkrijgbaar in verschillende wellness centra en sportscholen. De dranken van ALO drink staan dan al jaren bekend als het verfrissende drankje. Er zijn in totaal 5 varianten zoals u hierboven kunt zien. Bij al deze varianten is gebruik gemaakt van natuurlijke extracten. De eigentijdse uitstraling draagt daar natuurlijk aan bij. Say hello to ALO!

Waardoor onderscheidt ALO drink zich van de rest

  • Rechtstreeks het vruchtvlees en gel van de aloe vera plant.
  • Doordat aloe vera bitter van zichzelf kan smaken wordt dit natuurlijk gezoet met rietsuiker.
  • Door de aloe vera is de ALO drink rijk aan: vitamine en mineralen.
  • Laag aan calorieën, vanaf 24 kCal per 100 ml (afhankelijk van de smaak).

Alo drink is een geweldige oplossing voor een verfrissende drank. Je drinkt pure bronwater met een extra toevoeging. Hierdoor benut je optimaal van de natuur. Het is zeer makkelijk mee te nemen door het kleine formaat. De drank komt zeer goed tot zijn recht wanneer deze lekker gekoeld is. Hierdoor geniet je optimaal van de Alo drank en geniet je van iedere slok. Door de lage Kcal is dit ook geen aanslag op het lichaam en kun je deze goed gebruiken als alternatief op frisdrank.

Bekijk gerust het gehele assortiment van ALO drink. Wanneer u vragen heeft over de producten of andere vragen kunt u contact opnemen met info@aloeveraplaza.nl. U zult zo snel mogelijk een reactie van ons ontvangen.

Alle informatie is gebaseerd op ervaringen van klanten en dienen dan ook niet als medisch advies. Voor medisch advies raadpleeg altijd eerst uw huisarts.