Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty Aloe Vera

LR Health & Beauty aloe vera zijn de meest toonaangevende Aloe Vera producten op de markt. De producten beschikken over een hoog puur aloe vera gel gehalte. Hierdoor heeft de Aloe Vera ook echt effect op de huid. Alle Aloe Vera producten worden gemaakt op basis van Aloe Vera. Bij veel producten komt het voor dat producten worden gemaakt op basis van water. Dit is niet alleen goedkoper, maar hierdoor heeft de Aloe Vera ook geen toegevoegde waarde. Wanneer het beschikt over een vleugje Aloe Vera zal het effect vele malen minder groot zijn.

LR Health & Beauty Aloe Vera Via

LR Health & Beauty is continu bezig met het verbeteren van zijn producten. Aloe Vera Via is hiervan het bewijs. Alle Aloe Vera producten zijn opnieuw bekeken en beoordeeld. Alle producten zijn bekeken of hier meer pure Aloe Vera aan kan worden toegevoegd. Alle Aloe vera producten zijn parabenen vrij en vrij van minerale Oliën. De Aloe Vera Via producten zijn van hoge kwaliteit door het jaren onderzoek die LR heeft gepleegd.

De Aloe Vera wordt regelmatig gecontroleerd in de International Aloe Science Council (IASC). Het onafhankelijke instituut Dermatest bevestigt aantoonbaar de huidverdraagzaamheid. 28 LR ALOE VIA producten zijn aangemeld voor patent wat betreft hun specifieke combinatie van bijzondere eigenschappen, bestaande uit aloë vera-gel en verschillende bio-extracten.

LR Health & Beauty Geschiedenis

LR is begonnen in 1985 als LR Cosmetics en verkocht voornamelijk parfums en diverse verzorgingsmiddelen. In de jaren hierna hebben zij meerdere productlijnen ontwikkeld en verbeterd. In 1991 breidt LR zich uit met o.a. 2 vestgingen in Oostenrijk en Nederland. In de jaren hierna breidt LR zich uit tot een van de grootste leveranciers op het gebied van Aloe Vera. Hierna volgen nog meer vestigingen over de gehele wereld. In 2006 veranderd LR zijn naam naar LR Health & Beauty. In 2017 komt LR met een nieuwe lijn: LR Aloe Vera Via.