Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Aloe vera en Psoriasis

Aloe vera en psoriasis

Psoriasis kent veel verschillende oorzaken. Echter heeft de wetenschap de precies oorzaak nog niet 100% weten te achterhalen. Wel is het zo dat Psoriasis versterkt of verzwakt kan worden door uw levensstijl. Veel mensen hebben de positieve werking van Aloe vera ervaren en hebben een duidelijke vermindering tot zelfs volledige verbetering van de Psoriasis gezien.

Helpt Aloe Vera bij psoriases?

Aloe Vera bevat de stof acetylsalicylzuur. Deze stof zorgt er voor dat de Aloe Vera en andere werkzame stoffen in Aloe Vera diep in de huid doordringen, deze hydrateert en onmiddelijk verzacht. Het gaat de schraalheid en roodheid tegen die zo kenmerkend is bij psoriases. Gebruik bijvoorbeeld een goede Aloe Vera lotion op je psoriases plekken.

Wat is Aloe vera

Aloe vera is een cactusachtige plant die vooral groeit in warme gebieden. Hoewel het lijkt op een cactusachtige plant, is de Aloe vera plant familie van de lelie. De bladeren houden zeer veel water vast en daardoor overleeft hij het ook in warme gebieden. Er zijn wel meer dan 300 soorten van de plant. De meest krachtige soort is de Aloe barbadensis miller. Wanneer de plant ongeveer 3 jaar oud is, is hij zo groot en volgroeid dat hij vaak geoogst wordt. De Aloe vera gel wordt vervolgens gebruikt in de producten.

Wat doet Aloe vera

Aloe vera juices hebben een gunstig effect op je immuunsysteem, darmen, gewrichten en huid en kan daarmee helpen om eventuele ziektes te voorkomen. Omdat Psoriasis van binnen uit komt, is het heel belangrijk de innerlijke mens goed te verzorgen. Aloe Vera helpt de cellen om gezond en vitaal te blijven en daardoor de kans op ontstekingen onder de huid vermindert. Daarnaast is het zo dat je niet alleen inwendig Aloe vera kunt gebruiken voor een goed immuunsysteem, maar ook de symptomen bestrijden zodra de Psoriasis tot uiting komt op je lichaam. Verschillende cremes en pure gel zorgen ervoor dat de huid goed wordt verzorgd, maar vooral de inhoudsstof Aloe ondersteund bij het natuurlijke herstel van de huid. De Aloe vera gel zorgt ervoor dat de rode, geïrriteerde huid zich op een natuurlijke manier kan herstellen, wat bij veel mensen heeft geleid tot vermindering of het helemaal verdwijnen van de Psoriasis. Daarnaast zorgt de Aloe Vera gel ervoor dat de huid goed gekoeld wordt en dus minder irritaties veroorzaakt.