Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Eczeem


Wat is eczeem precies?

Eczeem

Er bestaan verschillende soorten eczeem over de hele wereld. Eczeem is hierdoor een grote verzamelnaam geworden voor verschillende huidaandoeningen. Van veel soorten zijn de oorzaken niet eens bekend, maar van een aantal wel. Een veel voorkomend probleem is dat er een onderhuidse irritatie is die door de huid naar buiten komt. Symptomen die gepaard gaan met eczeem zijn; jeuk, roodheid, bultjes, schilfers en blaasjes. Ook komt het vaak voor dat de symptomen tegelijkertijd opspelen. Er zijn veel uiteenlopende soorten eczeem, maar hieronder een lijst met een aantal klachten die wij vaak horen/tegenkomen:

  • Aangeboren
  • Ontstaan door irritatie. Hierbij moet je denken aan veel stof of een allergische reactie
  • Door te veel water en zeep te gebruiken
  • Uitdroging

Aloe Vera heeft een gunstig effect op eczeem

Veel mensen die te maken krijgen met eczeem zijn op zoek naar een passende oplossing en vinden dit niet altijd in hormonale zalven of andere doktersrecepten. Veel mensen hebben de positieve werking van Aloe vera ervaren en hebben een duidelijke vermindering tot zelfs volledige verbetering van de eczeemhuid gezien. Daarnaast is Aloe Vera gel voor vele doeleinde geschikt en hierdoor een geweldig product om in huis te hebben.


<<<<< Bestel nu Aloe Vera gel >>>>>


De kracht van Aloe Vera bij eczeem

Aloe vera is een tropische plant die vooral groeit in warme landen. In deze gebieden wordt de kracht van Aloe Vera al jaren benut en staat vooral bekend als de "eerste hulp plant". De plant werd in de oudheid al veel gebruikt bij: darmklachten, huidproblemen, brandwonden en nog vele andere toepassingen. Zo heeft Aloe Vera een zeer positieve werkingen op eczeem. Verschillende cremes en pure gels zorgen ervoor dat de huid goed wordt verzorgd, maar vooral de inhoudsstof Aloe ondersteund bij het natuurlijke herstel van de huid. De Aloe vera gel zorgt ervoor dat de rode, geïrriteerde huid zich op een natuurlijke manier kan herstellen, wat bij veel mensen heeft geleid tot vermindering of het helemaal verdwijnen van de eczeem. Overigens kan eczeem voor zeer veel jeuk zorgen, waarbij de neiging ontstaat om te gaan krabben. Vooral bij kinderen is dit een veel voorkomend probleem, wat de jeuk en de eczeem alleen maar erger maakt. Door een Aloe Vera gel op te smeren, wordt de huid o.a. verkoelt en neemt de jeuk af en kun je deze cirkel doorbreken.


<<<<< Bestel nu het Aloe Vera SOS pakket >>>>>


Inwendig gebruik van Aloe Vera

Naast dat de huid goed verzorgt kan worden met Aloe Vera, is het bij eczeem ook aan te raden om de inwendige mens goed te verzorgen, omdat de oorzaak van eczeem onder de huid en dus van binnenuit ontstaat. Door Aloe Vera inwendig te gebruiken door middel van voedingssupplementen of een pure Aloe Vera drank te drinken, ondersteunt de Aloe Vera het lichaam bij de aanvoer van voedingsstoffen door het bloed en de afvoer van afvalstoffen. Aloe Vera heeft een gunstige werking op de bloedsomloop en doordat het boordevol essentiële vitaminen en mineralen zit, ondersteunt het het lichaam om de eczeemhuid van binnenuit te herstellen.


<<<<< Begin nu met Aloe Vera Juice >>>>>


Ervaring van een klant van Aloeveraplaza.nl

Aloe Vera en Eczeem

'Ons zoontje van (toen) zes maanden, had erge last van eczeem. Het belemmerde hem zichtbaar en we waren eigenlijk radeloos, omdat zo'n klein mannetje hulpeloos was. We zijn toen naar de dokter gegaan en omdat zij het zo ernstig vond, zijn we direct doorgestuurd naar het ziekenhuis. Hier hebben we onderzoeken gehad en al snel bleek (zo zeiden ze), dat er niets anders op zat dan hormoonzalf te gebruiken. Dit hebben we ook maar gedaan om het zo snel mogelijk weg te krijgen. Dit gebeurde ook, maar elke keer als we stopte, omdat we het eigenlijk maar kort wilde gebruiken, kwam het meteen weer heftig terug. We hebben toen via vrienden van Aloe Vera gehoord en zijn dit gaan proberen. Wat een verbetering! Het sloeg meteen aan. Heel af en toe hebben we tussendoor nog een keer met hormoonzalf gesmeerd, maar eigenlijk vanaf toen alleen nog maar met Aloe Vera gel en creme. Fantastisch... wij zijn fan! En overigens gebruiken we het nu voor veel meer dingen: rode billetjes, schaafwondjes, brandwondjes, voor ons een echte hulpmiddel voor allerlei kleine dingetjes.'

Groetjes Heidi

Raadpleeg bij twijfel altijd eerst uw huisarts.