Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Aloë Vera en Acne

Aloë Vera een wondermiddel?

Wanneer we last hebben van acne, proberen we vaak van alles uit. Van tandpasta die puistjes kan uitdrogen en zal laten verdwijnen tot middeltjes te koop zijn bij de drogist maar erg agressief kunnen zijn. Er zijn vele methodes om van acne af te komen of om het in ieder geval te verbeteren, maar heb je ooit gedacht aan Aloë vera? Dit is een natuurlijk middel waardoor de kans op een allergische reactie bijvoorbeeld ook meteen een stuk kleiner is en je niet te maken hebt met ingrediënten die nogal heftig zijn voor de huid.

Aloë Vera bij acne

Aloë Vera is een plant en het werkende product uit de plant heet aloe. Wat de oorzaak van je acne ook is, de kans is groot dat Aloë Vera je kan helpen. Wat Aloë Vera niet zal doen, is het agressief aanpakken van de acne maar de plant doet dit juist op een rustige manier. Bepaalde crèmes kunnen acne dan wel tegengaan, maar zijn absoluut niet gezond voor de huid, in tegenstelling tot Aloë Vera. Dit is niet alleen goed voor een huid met acne, maar ook voor de gewone huid die wel wat verbetering kan gebruiken. De meeste crèmes zijn eigenlijk helemaal niet geschikt voor een gevoelige huid met acne, maar Aloë Vera is dat wel.

Huidgenezing door Aloë Vera

Aloë Vera is te koop in allerlei varianten. Denk aan capsules, maar bij acne is een creme toch het meest verstandig. Hierdoor zal de Aloë Vera zijn werk zeer plaatselijk doen en ben je sneller verlost van de acne. Aloë Vera en acne is dus absoluut aan te raden, want veel kost het ook niet. Wat Aloë Vera verder doet, is dat het de acne tegengaat, maar verder zorgt het ook voor genezing van een beschadigde huid. Door acne kun je littekens hebben, maar Aloë Vera kan deze in ieder geval verminderen. Wat ook zeker gezegd moet worden, is dat bij Aloë Vera en acne hydrateren ontzettend belangrijk is, en Aloë Vera hydrateert de huid ook nog eens goed.

Aloë Vera en nadelen

Het prettige is: er zijn geen nadelen aan Aloë Vera. Doordat het een natuurlijk middel is, is de kans op bijwerkingen ontzettend klein, in tegenstelling tot andere producten. Over het algemeen kiezen de meeste mensen al snel voor agressieve producten omdat acne nou eenmaal lastig op te lossen is. Nu weten we dat Aloë Vera en acne samen een geweldige combinatie zijn en dat het dus mogelijk is om van je acne af te komen zonder gekke trucjes, dure crèmes of pillen met vervelende bijwerkingen.