Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

  • Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Professioneel advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending v.a. € 49,-

Aloe Vera en aandoeningen: Ontdek de kracht van Aloe Vera!

Aloe vera ondersteunt bij veel aandoeningen!

Aloe vera wordt al jaren gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo wordt Aloe Vera al jaren gebruikt in mediterrane landen, omdat Aloe Vera van origine een woestijn plant is en groeit op zandgrond. In deze landen wordt Aloe Vera al jaren gebruikt voor medicinale doeleinden. Dit vanwege dat de plant vol zit met vitamine zoals, vitamine C, E, B1, B2, B3, B6, B11 en B12. Verder bevat het ook nog stoffen zoals, mineralen, calcium, ijzer, zink en nog vele andere stoffen die deze plant zo uniek maakt.

In de oudheid werden veel medische recepten gemaakt van Aloe Vera. In veel landen staat de Aloe Vera plant dan ook bekend als "geneeskrachtige plant". Deze werden vooral gebruikt bij o.a. darmklachten, verstoppingen, jeuk, wonden, rode huid en als zonnebrand. Zo zeggen ze zelfs dat Cleopatra haar schoonheid had te danken aan Aloe Vera.

Waar is Aloe Vera goed voor?

Door de rijke geschiedenis van Aloe Vera hebben veel mensen de kracht van deze wonderplant ontdekt voor veel aandoeningen. We krijgen regelmatig reacties van klanten dat het erg goed is voor allerlei kwaaltjes, maar hier waren wij natuurlijk al jaren van overtuigd. We behandelen graag voor u een aantal aandoeningen en we hopen dat u snel verbeteren zult ervaren.